Α) Πως μπορώ να πληρώσω;

1) Με κατάθεση μετρητών 

Eurobank: GR 830 260 434 00 00 160 2000 85 972  

Πειραιώς:  GR 090 172 284 000 528 405 5013 256

Δικαιούχος : ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΕ

Η παράδοση εξοφλημένων παραγγελιών στο κατάστημά μας θα γίνεται μόνο στον ίδιο με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.
Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να μεταφερθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας για να εκτελεστεί.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

Σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να αποστείλετε με email (info@katsoulas.com.gr) ή με fax (2310673523) το καταθετήριο.

Ο χρόνος μεταφοράς του ποσού απο άλλη τράπεζα κυμαίνεται ανάλογα με την τράπεζα (Συνήθης χρόνος 2 εργάσιμες). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να εξοφληθεί όλο το ποσό και μετά θα γίνει η αποστολή.


2) Με πιστωτική κάρτα

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει μέσω του site και πληρώνετε είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική είτε με προπληρωμένη κάρτα 


3) Με αντικαταβολή 

Κόστος Αντικαταβολής 3 ευρώ


4) Με μετρητά, για παραλαβή από το κατάστημα είτε στον οδηγό αν η μεταφορά γίνει με φορτηγό της εταιρίας (σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώνεστε με την αντικαταβολή)


  Β) Πως θα μου αποσταλεί το προϊόν που αγόρασα;

  ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 4,50 ΕΥΡΏ


  α) με φορτηγό της εταιρίας εντός Θεσσαλονικης

        --> για κάθε παραγγελία άνω των 50 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  β) με courier (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

        --> βάρος δέματος 0-2kg επιβάρυνση 4,50 ευρώ
        --> για κάθε επιπλέον κιλό επιβάρυνση 1,10 ευρώ/kg

        -->για δέματα μεγάλου όγκου ισχύουν οι διεθνείς χρεώσεις ταχυμεταφορών 

  γ) με μεταφορική εταιρία

         --> Ισχύει μόνο για δέματα άνω των 20kg και η τιμή καθορίζεται κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί πληρωμή μέσω τραπέζης, δεν ισχύει η αντικαταβολή.

   δ) παραλαβή από το κατάστημα μας


   Κάθε κόστος που περιγράφεται πιο πάνω περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

   Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

   Διευκρινίζεται ότι εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μετάφορα του είδους σε όροφο ή λεβητοστάσιο ο πελάτης έχει την ευθύνη και το κόστος αυτής της μεταφοράς.

   Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν και υπό ποιες προϋποθέσεις;

   Αν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν γιατί δεν σας άρεσε ή απλά αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το αλλάξετε αλλά με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και ότι τα έξοδα μεταφοράς του θα επιβαρύνουν εσάς. Αλλαγές γίνονται δέκτες μόνο με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύουν πάντα τα εμπορεύματα και μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς τους.

   Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθούμε μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

   credit cards accepted
   © KATSOULAS    κατασκευή eshop Softways